EUR: 326,20 Ft
CHF: 288,96 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Belföld

Kőbányán fogták el a magyar bérgyilkos barátnőjét

Kommandósok leptek el egy kőbányai panelházat, ahova a Ripost.hu információi szerint a TEK-esek a hír­hedt bér­gyil­kos, D. Csaba sze­re­tő­jéért men­tek, és ma­guk­kal is vit­ték.

„Hajnali fél 6 körül jöhettek a kommandósok, egészen fél 8-ig itt lehettek. Be voltak öltözve, mint az akciófilmekben, és kutyákat is hoztak. A lármázásra ébredtem, aztán kinéztem az ajtón, a mi emeletünkön is állt egy kommandós” – mesélte egy idős hölgy, aki szintén a kőbányai, Bányató utcai panelházban lakik. – „Az egyik szomszédasszony unokáját vitték el, valami maffiózó bűnöző udvarolt neki sokáig, biztos az lehet a dologban” – mondta a portálnak az asszony, aki nem akarta, hogy nyilvánosságra hozzuk a nevét.


Mint arról a Lokál is beszámolt, január 5-én sokkoló jelenetet rögzített egy biztonsági kamera a belgrádi Banovo Brdo negyedben, ahol egy férfi szó nélkül lelőtte áldozatát.

A Magyar Szó információi szerint D. Csabát a szabadkai 38 éves férfit gyanúsítja a rendőrség a gyilkosság elkövetésével. A lap úgy tudja a tettes gyilkosság miatt már ült börtönben, egy éve szabadult.


A Ripost.hu úgy tudja, az egyenruhások a harmadik emeleti lakásból magukkal vitték az ott lakó idős nő unokáját.

Azt mondták többen is, hogy a lánynak köze van ahhoz a gyilkoshoz, akit az őszi, Pólus centernél történt gyilkosság miatt keresnek” – mondta egy másik lakó a Ripost.hu-nak. A lap újságírója a telefonján mutatta meg a körözés alatt álló bérgyilkos rendőrségi adatlapját, amire lakó azt mondta. – „Igen, pont egy ilyen idősebb, bűnözőszerű figura udvarolt a lánynak.”

 • Sokkoló felvétel a bérgyilkosról! A szerbek körözik a magyar férfit

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa jövőt választ

  Európa jövőt választ

  Május 26-án rendezik Magyarországon az európai parlamenti választást, amelynek tétje, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, vagy megőrzi keresztény gyökereit.

 • Továbbra is imád minket Hollywood

  Továbbra is imád minket Hollywood

  Magyarország népszerűsége a hollywoodi filmprodukciók tekintetében továbbra is töretlen –  derült ki a The Hollywood Reporter cikkéből.

 • A fordításra kapott pénzt is lenyúlta Weber

  A fordításra kapott pénzt is lenyúlta Weber

  Manfred Weber a Európai Néppárt frakcióvezetője nem csak az irodabérlésre járó összegnél ügyeskedett a lehető legtöbb hasznot húzni, hanem – mint V4NA információi szerint kiderült –, az  EU-tól a fordítókra kapott pénzt is zsebre tette.