EUR: 322,00 Ft
CHF: 287,67 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb Miskolc

Költözik az Illés-klub

2019 februárjától új helyszínre, az Ady Endre Művelődési Házba költözik az Illés-klub. Így új időszámítás veszi kezdetét egy nagyobb színpaddal és nézőtérrel rendelkező klubhelyszínen, ahol minden ugyanúgy folytatódik, ahogy azt az elmúlt 13 évben megszokhattuk.

Nem sokkal a Miskolci Illés EmlékZenekar (MIEZ) magalakulása után, 2006 őszén indult el az Miskolci Illés-klub az ifiház nagytermében. Már az első év végén elfogadta a klub meghívását Szörényi Levente, aki az azt követő 12 évben mindig ellátogatott az ifiházba. 2019 januárjáig összesen 123 alkalommal volt Illés-klub, több mint 50 vendéggel. Néhány név a meghívottak közül: Szörényi Levente, Szörényi  Szabolcs, Bródy János, Koncz Zsuzsa, Tolcsvay László, Móricz Mihály, Németh Oszkár, Halász Judit, Varga Miklós, Sasvári Sándor, Frenreisz Károly, Laár András, Schuster Lóránt, Török Ádám, Kalapács József, Várkonyi Mátyás, Lerch István, Kováts Kriszta, Szigeti Ferenc, Zselencz László Zsöci, Szűcs Antal Gábor, Alapi István. A vendégekkel a klubvezető Mező István beszélgetett, majd a MIEZ szinte minden alkalommal közös dalokat játszott a meghívottal. A klubnak van egy időszakos kiadványa is „Mindig Veletek!” címmel. A Miskolci Illés EmlékZenekart az a megtiszteltetés érte, hogy a két legendától engedélyt kaptak a következő szlogen használatára: „Miskolci Illés EmlékZenekar – Szörényi Levente és Bródy János ajánlásával”.


A február 15-ei Illés klub kapunyitása 19 órakor lesz

Idén tavasszal az új helyszínen, az Ady Endre Művelődési Házban is lesznek már vendégek, és a klubvezetés tervei között szerepel Szörényi Levente ismételt meghívása. Az új helyszín új kezdési időponttal párosul. A február 15-ei Illés-klub kapunyitása 19 órakor lesz, mindenkit sok szeretettel várnak a közreműködők. „Ne várj tovább, jöjj el…”

Kapcsolódó Cikkek