EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Egyéb IX.kerület

Korizz a Bálna mellett!

A gyerekek szívesen korcsolyáznak a Bálna Budapest kulturális, vendéglátó és kereskedelmi központ épülete előtt kialakított mesterséges jégpályán ( Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Még tart egy ideig a korcsolyaszezon, és ezt kerületünkben is ki lehet használni, hiszen a Bálna Budapest Kulturális és Kereskedelmi Központ épülete előtt, a Nehru Parton mesterséges jégpályát alakítottak ki, ahová szívesen járnak a gyerekek, na és persze a szüleik.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.