EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb XIX.kerület

Kreatív gyerekek Wekerlén

Rendszeresen kiélhetik kreatív képességeiket a gyerekek a Wekerlei Kultúrházban. Az alkotóműhelyben legutóbb, január végén mécsestartót és díszes üvegeket készítettek Brösztl Éva kézműves vezetésével. Most szombaton farsangi képet, márciusban cserepes virágot készítenek élethű dekorgumi segítségével, áprilisban textiltáskát festenek, júniusban pedig már a nyárra hangolnak. A helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges a WKK honlapján vagy telefonszámain. A részvétel ingyenes, de adományokat anyagköltségre szívesen fogadnak.

( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.