EUR: 334,64 Ft
CHF: 304,60 Ft
2019. november 21., csütörtök
Olivér

Extra

Kulcsár Edina még egy kislányt szeretne

Kulcsár Edina és férje, Csuti lubickol a szülői örömökben. A fiatal pár kisfiuk után még legalább egy babát szeretne, és Edina örülne, ha legközelebb kislánya születne: vele már most óriási tervei vannak.

Kulcsár Edina és férje, Csuti boldogabbak, mint valaha. Kisfiuk, Madox születése után ugyan egy picivel kevesebb idejük jut egymásra, de emiatt nem csüggednek. Edina úgy véli, ez a változás természetes, ketten pedig babafronton is tökéletesen helytállnak. Mint mondja, az anyaságban szintén megtalálta az arany középutat.


Fotó. Instagram

– Szerintem természetes, hogy most egy ideig kevesebb időnk jut egymásra, épp ezért töltöttünk együtt szinte minden percet a terhességem alatt. Nem vagyok „paramami”, megtaláltam az arany középutat, amit a család, az ismerősök és a barátok is folyamatosan megerősítenek. A dédim – vagy ahogy én hívom, a mamám – például rengeteget segít, sokszor velünk van, amikor csak teheti, vigyáz Medoxra. Tőle is rengeteg trükköt tanultunk, ő azonban leköröz bárkit a „papa-mamaságban” – mondta nevetve Edina. – Ő nemcsak Medoxra, de rám is nagyon vigyáz, mindig mondja, hogy „Edina, sapka, sál, hideg van!” – mosolygott.

Kulcsár Edina Fotó: Mészáros Diána

Edina és Csuti egyaránt napi rendszerességgel posztol a közösségi oldalukra, mindketten előszeretettel mutatják meg Medoxot, a csinos műsorvezető azonban még nem döntötte el, később is engedi-e, hogy a pici szerepeljen. – Nem szeretném, ha „telefonnal a kezében” nőne fel, hiszen ő maga még sokáig nem lesz elég érett ahhoz, hogy saját tartalmat osszon meg, én pedig biztos nem csinálok neki külön Instagram-oldalt, pedig többen javasolták már – szögezte le Edina, aki elárulta, terveik szerint nem állnak meg egy babánál, legalább egy testvért szeretnének Medoxnak. – Jó volna, ha a kisfiunknak lenne legalább egy testvére. Én nagyon örülnék egy kislánynak, de természetesen az a lényeg, hogy egészséges legyen – mosolygott Edina.


– Sokan kérdezik tőlem, hogy miért nem készítek fel lányokat szépségversenyekre. Ez azonban nem olyan egyszerű, ahhoz rengeteg időt kell együtt tölteni, szinte velem kell élni, lakni, hogy minden apró finomságot, gondolatmorzsát át tudjak adni. Ez most biztosan nem fér bele a mindennapjaimba. Azonban ha lesz egy lányom, és ő úgy gondolja, hogy kipróbálná magát szépségversenyeken, akkor hasznos tanácsokat tudok majd neki adni. Nem fogom őt visszatartani vagy lebeszélni. Megtanítom neki a járást, a pózolást és azt, hogy milyen ruha, haj vagy smink áll jól neki. Természetesen ha nem szeretne a nyomdokaimba lépni, eszem ágában sincs erőltetni a dolgot, ez az ő döntése lesz.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek