2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Extra

L. L. Junior és Kinga: újabb esküvőt szerveznek

L. L. Junior, azaz Lesi László és Körtvélyessy Kinga dominikai álomesküvőjük után nyár végén itthon is örök hűséget fogadnak egymásnak. Az ifjú feleség az elejétől kezdve biztos volt benne, hogy számára az énekes az igazi, akinek gyermekeivel is nagyon jó kapcsolatot ápol. 

– Én még soha nem voltam úgy nyaralni, hogy „a télből a nyárba”. Laci tavaly utazott el Dominikára, és teljesen magával ragadta a környezet szépsége. Szerette volna, ha kettesben is felfedeznénk a helyet. Már megszerveztük az utazást, amikor közösen kitaláltuk, hogy kint összeházasodunk. Egy profi szervezőcsapat mindent elintézett, nekem csak a virágokról kellett döntenem, és itthonról kivinni a ruhámat. Csodálatos és nagyon meghitt pillanatok voltak, egyedül a családunk hiányzott. Éppen ezért apukám (Körtvélyessy Zsolt színész – a szerk.) nyár végére egy itthoni, szűk körű esküvőt is szervez nekünk egy vidéki kápolnába – kezdte Kinga a Lokálnak. A friss házasok úgy érzik, az esküvővel még szorosabb lett kettőjük szerelme.


– Olyan jó érzés kimondani, hogy van egy férjem. Számomra soha nem volt kérdés, hogy ő az igazi, de igenis számít a tudat, hogy mi ketten hivatalosan is összetartozunk. Nekem tényleg Laci a nagybetűs férfi, és nincs olyan, amit ne szeretnék benne. Már az első beszélgetéseink során kiderült, hogy nagyon intelligens és érdeklődő ember, akivel jókat lehet beszélgetni, ez az, amivel igazán megfogott. Persze nekünk is voltak problémáink a három év alatt. Mindketten elég féltékeny típusok vagyunk, és nehéz volt kialakítanunk a feltétel nélküli bizalmat, de mára sikerült – mesélte boldogan az ifjú feleség, aki Junior korábbi kapcsolatából született két fiával, a hatéves Lacikával és a három és fél éves Dávidkával is nagyon jól kijön.

– Az nem volt kérdés, hogy Lacit a gyermekeivel együtt fogadom el. Azért bevallom, kicsit féltem, milyen lesz a kapcsolatom a fiúkkal, de hamar a szívembe lopták magukat, és megtaláltuk a közös hangot. Hetente többször is nálunk vannak, és nagyon élvezem az együtt töltött időt. Egyre többet beszélünk a közös babáról, és hiszem, hogy jönni fog, ha itt lesz az ideje.


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Újra összeáll a Jóbarátok

    Újra összeáll a Jóbarátok

    Az idén 25 éves Jóbarátok sorozat ma is hatalmas népszerűségnek örvend, tavaly a Netflixen futott és a második legnézettebb műsor volt a szolgáltatónál.

  • Van kiút az alkohol poklából

    Van kiút az alkohol poklából

    20 év alatt felére csökkent hazánkban az alkoholisták száma, de az adatok még mindig elkeserítőek. De van kiút a mámoros pokolból. Attila például 12 éve jár az Anonim Alkoholisták klubjába.