2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Dunaújváros

„Lakodalmas rock” a Szalki-szigeten

A Szalki-szigeten sorra kerülő júliusi metálvilla-találkozó koncertjeiről a szervezőcsapat hírlevélben számolt be. A közleményből azt is megtudhattuk, hogy milyen különlegességgel készülnek: összesen öt pár számára biztosítanak lehetőséget, hogy a fesztiválon mondják ki a boldogító igent.

Az elmúlt hónapokban újabb és újabb nemzetközi és hazai zenekarokat jelentettek be a Rockmaraton szervezői, legutóbb pedig arról számoltak be, hogy végleges a névsor. Az utolsó „adagban” is találhatóak természetesen nemzetközi zenekarok, így egyebek mellett a Sepultura korábbi énekesével felálló brazil Soulfly együttes, akiknek élén Max Cavalera áll. Mellettük a Venom Inc., valamit a Bömbers zenekar érkezéséről is beszámoltak a szervezők, akik megállapodtak az orosz Purgen, valamint a horvát Angelseed, a szlovák Doomas, a szerb Infest és a szlovén Odpisani alakulatával is.


A miskolci Paddy And The Rats zenekar is a fellépők között van

Mellettük tiszteletét teszi majd a Szalki-sziget színpadán a Napalm Death, a Bury Tomorrow, az Our Hollow, Our Home, a magyar zenekarok közül pedig a Dreamgrave, Gutted, Hatvan City HC, Ideas, Invader, Liberal Youth, Paddy and the Rats, Perihelion, Stress, Vesztegzár és a Watch My Dying. Nem panaszkodhatnak tehát a rock- és metálzene szerelmesei, akik már most megvásárolhatják bérleteiket a július 8–13. között sorra kerülő fesztiválra. Emellett egy különlegességgel is készülnek a szervezők, hiszen nemcsak a rock, hanem az egymás iránti szerelmüket is bizonyíthatják majd a fesztiválozók, ugyanis a rendezvény minden napján egy-egy polgári esküvőt is lebonyolítanak majd!

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.