2019. november 18., hétfő
Jenő

Belföld

Leleplezték! Itt bujkál a zalai Jézus

A Ri­post ki­de­rí­tette: Za­la­eger­szeg külső ré­szén, egy szép la­kó­park­ban buj­kál a zalai ka­mu­jé­zus, aki egy több száz fős szex­szek­tát mű­köd­te­tett két év­ti­ze­den ke­resz­tül, és lu­xus­ban élt a hí­ve­i­től be­sze­dett pén­zek­ből.

Mint arról a Lokál is beszámolt, a 65 éves T. Miklós elképesztő szektát hozott létre, híveinek azt hazudta, hogy ő maga Jézus Krisztus, ezzel pedig megtévesztett fiatal nőket csalt az ágyába.


Majd kirobbant a botrány, augusztusban ugyanis T. Miklóst néhány dühös tanítványa felelősségre vonta. Azt kifogásolták, hogy a maga köré épített, mintegy 400 fős szekta tagjait félrevezette, a jótékony célokra begyűjtött pénzt magára költötte. A naiv, megtévesztett fiatal (gyakran 18-20 éves) lányokat pedig ágyába vitte.

Egy héttel ezelőtt a férfi eltűnt, semmit nem lehetett tudni róla.

A Ripost.hu információi szerint egy gyönyörű lakóparki lakásban, fiánál és annak családjánál bujkál a szektavezér!

A portálnak nyilatkozott több ott lakó szomszéd, akik azt állítják, többször is látták ott a férfit az elmúlt napokban.

„Gyakran látom kora reggelente, úgy látszik, csak akkor mer előjönni. Itt lakik a házban a fiánál. Múltkor reggel is, amikor kutyát sétáltattam, láttam, ahogy kiszállt a fekete luxusautóból, nem nézett senkire, hanem leszegett fejjel rohant befelé a házba. Rögtön felismertem, tudom, hogy ő az a hírhedt kuruzsló, sokan ismerik a környéken” – mesélte a Ripost.hu-nak a szomszédban lakó nő.

Kapcsolódó Cikkek