EUR: 321,65 Ft
CHF: 282,57 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Liptai Claudia: Szívem szerint folyton Marcival lennék

Nem bánja, hogy nem szerepel tévéképernyőn, és szeretné, ha követői újra megismernék a színésznőt benne – Liptai Claudiával a Kölcsönlakás című film premierjén beszélgettünk. A mozit Dobó Kata rendezte, akivel elég sajátosan indult Claudia kapcsolata. 

Liptai Claudia nagyon bízik abban, hogy sikeres lesz a Kölcsönlakás, ugyanis barátnője, Dobó Kata rendezte, és tudja, hogy mennyi munkát tett bele.

Dobó Kata és Liptai Claudia fotó: Facebook

– Nagyon szeretem őt, rettentő érzékeny ember, és nagyon kívánom neki, hogy igazán sikeres legyen az első rendezése. Tudom, hogy beletette szívét-lelkét. Egyébként nagyon érdekes a kapcsolatunk Katával, mert engem még annak idején felkértek, hogy A miniszter félrelép című filmben legyek Dobó Kata dublőze, pontosabban az a nő, akivel összetévesztik a filmben. Nem vállaltam el. Hogy miért? Mert nagyon öntelt színésznő voltam. Azt mondtam, hogy színésznőként szerepeljek, ne pedig valakinek a hasonmásaként. Volt egy időszak, amikor egyáltalán nem találkoztunk Katával, de utána nagyon jó barátnők lettünk, és egy „istállóba” is kerültünk, amikor a mostani menedzsmentcsapatunkhoz, a TMC-hez szerződtünk – mesélte a Lokálnak Liptai Claudia, aki férjével, Pataki Ádámmal érkezett a Kölcsönlakás premierjére. Kétéves kisfiukat, Marcit nagyon nehezen hagyták otthon.


– Nekem bármelyik este nagyon nehéz, amikor eljövök otthonról. Szívem szerint folyton Marcival lennék, erős akarattal rendelkezik, és nagyon jó személyiség. Szereti az embereket, és Ádámmal mindketten ilyenek vagyunk. Ugyanakkor nem tudnám elmondani, hogy kire hasonlít jobban, mert remélem, leginkább önmagára fog – mondta mosolyogva Claudia, aki az utóbbi időszakban rövid, vicces videókkal szórakoztatja követőit az Instagramon. Arról is kérdeztük, nem bánja-e a döntését, hogy jelenleg nem láthatjuk a tévéképernyőn.
– Dehogy bántam meg! Az ember szerintem sose bánja meg a döntéseit. A rövid videókkal pedig az a célom, hogy önmagamon keresztül szórakoztassak másokat. Egyfajta kísérletezés ez, úgy is mondhatnám, hogy az önállósodáshoz vezető egyik lépcsőfok. Van olyan arcom, amelyről azt gondolom, hogy alapvetően ismer mindenki, de az utóbbi időszakban picit háttérbe került, ez egyfajta színészi játék, és remélem, hogy vicces pillanatokat szerzek velük.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.