EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Belföld

Luxusszigetre költözhetett az MSZP exelnöke

Az egyik leggyönyörűbb spanyol nyaralóhelyen, a Kanári-szigeteken tölti mindennapjait családjával Tóbiás József, az MSZP volt elnöke. A politikus hollétére a Bors figyelt fel, felesége Rába Tímea és lánya Instagram-fotói alapján.

Úgy tűnik, Tóbiás József és családja megunta a magyarországi szürke mindennapokat. Felesége, Rába Tímea és lányuk fotói alapján ugyanis az egykori MSZP-elnök a Kanári-szigetekre költözött – írta a Bors.


Rába Tímea és lánya közösségi oldalára feltöltött képei szerint október óta több hetet is a szigeten töltött Tóbiás József családja. Ugyan pár fotó eltűnt Rába Tímea oldaláról az elmúlt napokban, azonban lányuk a múlt héten már újra egy hullámzó tenger partjáról jelentkezett be ismerőseinek.

Az ő oldalán bőven találunk több tengerparton készült képet is. A Bors szerint ezek alapján feltételezhető, hogy  a Tóbiás család nem szimplán nyaral, hanem már ki is költözött a Kanári-szigetekre. Kérdés, ha valóban kiköltözött, hogy fogja ellátni képviselői munkáját Budapesten.

Nem először keveredik „lakhatási botrányba” a politikus. 2014-ben írta meg a Magyar Nemzet, hogy Tóbiás 2003 óta úgy vett fel közel 50 millió forintnyi utazási költségtérítést, hogy a lakcíme Nyíregyházára volt bejelentve, miközben valójában Érden lakott. A költségtérítést a képviselők lakóhelyük Budapesttől mért távolsága alapján kapják, így a nyíregyházi lakcímmel egyértelműen „jobban járt” Tóbiás.

Mint ismert, Tóbiás a 2014-es választási vereséget követően két évig vezette az MSZP-t, akkor Molnár Gyula váltotta a párt élén. A politikus 2002-ben vette feleségül Rába Tímea korábbi szépségkirálynőt. Két közös gyermekük van.

Kapcsolódó Cikkek