EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Ma 7 éve hunyt el Whitney Houston – Videó!

2012. február 11-én érkezett a sokkoló hír, hogy a holtan találták az énekesnőt a Beverly Hilton Hotel lakosztályának fürdőkádjában. Whitney Houston holttestére a személyi testőre talált rá.

Bár az elhunyt énekesnő halálának okaként hivatalosan gyógyszer és alkohol túladagolást jelentettek be, mind a mai napig folyik a találgatás, hogy tényleg öngyilkosság történt-e.


2018-ban jelentették be, a tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnőről dokumentumfilmet készítenek. A rendező, Kevin MacDonald többek között az énekesnő asszisztensével, Maryvel is készített interjút, aki azt állította, Whitney nem öngyilkos lett, hanem valaki megölte.

„Volt vele valaki a szobában, aki drogot adott neki, és megtalálta a fürdőkádban. Elzárta a csapokat és elhagyta a szobát” – mondta Mary, aki hozzátette: az énekesnő nem akart végezni magával, hiszen éppen Grammy-díj-átadóra készült, és rengeteg terve volt a jövőre nézve is.

Ezzel szemben a rendőrség nem talált drogot a hotelszobában, de a fürdőszobában üres gyógyszeres dobozok, a lakosztályban receptek voltak.

2012. február 19-én temették el. Lányát, Bobbi Kristinát három évvel később, 2015. január 31-én szintén egy fürdőkádban találták eszméletlenül; több hónapos kóma után 2015. július 26-án hunyt el.

További cikkek:

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.