EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Ma 7 éve hunyt el Whitney Houston – Videó!

2012. február 11-én érkezett a sokkoló hír, hogy a holtan találták az énekesnőt a Beverly Hilton Hotel lakosztályának fürdőkádjában. Whitney Houston holttestére a személyi testőre talált rá.

Bár az elhunyt énekesnő halálának okaként hivatalosan gyógyszer és alkohol túladagolást jelentettek be, mind a mai napig folyik a találgatás, hogy tényleg öngyilkosság történt-e.


2018-ban jelentették be, a tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnőről dokumentumfilmet készítenek. A rendező, Kevin MacDonald többek között az énekesnő asszisztensével, Maryvel is készített interjút, aki azt állította, Whitney nem öngyilkos lett, hanem valaki megölte.

„Volt vele valaki a szobában, aki drogot adott neki, és megtalálta a fürdőkádban. Elzárta a csapokat és elhagyta a szobát” – mondta Mary, aki hozzátette: az énekesnő nem akart végezni magával, hiszen éppen Grammy-díj-átadóra készült, és rengeteg terve volt a jövőre nézve is.

Ezzel szemben a rendőrség nem talált drogot a hotelszobában, de a fürdőszobában üres gyógyszeres dobozok, a lakosztályban receptek voltak.

2012. február 19-én temették el. Lányát, Bobbi Kristinát három évvel később, 2015. január 31-én szintén egy fürdőkádban találták eszméletlenül; több hónapos kóma után 2015. július 26-án hunyt el.

További cikkek:

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.