EUR: 312,85 Ft
CHF: 275,80 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Külföld

Macsétával próbálta csendre bírni a szerelőket a migráns

Lassan már nem telik el nap anélkül, hogy ne hallanánk bevándorlók által elkövetett indokolatlanul agresszív, sokszor brutális bűncselekményekről. A mostani eset is rendkívül abszurd, az iraki férfi ugyanis egy macsétával támadt szakemberekre, akik szerinte túl hangosak voltak.

A drezdai rendőrségen tett feljelentést egy szerelő, mert állítása szerint munka közben macsétával támadt rá egy férfi. A rendőrség szóvivője annyit közölt, hogy a szerelőt kollégáival együtt egy drezdai magánlakáshoz hívták, ahol ők csupán a munkájukat végezték. A ház egyik lakója azonban túl hangosnak vélte a szereléssel járó zajokat, ezért fegyvert fogott, és azzal kezdett fenyegetőzni. Az elkövetőről idő közben kiderült, hogy egy 25 éves migráns, aki csupán vendégségben volt egy szintén iraki származású barátjánál – írja a Ripost.


A kiérkező rendőrök házkutatást tartottak, és lefoglalták a macsétát, majd némi kábítószerre, egy tőrre és egy légpisztolyra is rábukkantak. A 25 éves iraki férfinak fenyegetés, míg a házigazdának tiltott fegyvertartás miatt kell majd felelnie – tudatja a portál.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek