EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Majka: Szeretem Curtist

Majka élete legnehezebb döntését hozta meg, mikor megvált Curtistől, mégis hiszi, hogy helyesen cselekedett. A rapper szándékosan a nyilvánosság előtt szakított, hogy másnapra ne tudja meggondolni magát. Mindezek ellenére most is szereti egykori zenésztársát, de nem biztos benne, hogy fog még vele együtt dolgozni. 

„Egy csomószor meg kellett küzdenem bizonyos szituációkban. Curtisszel, amikor megvívtuk a kis csatánkat, akkor is dönteni kellett sok-sok év után, bár az volt a legnehezebb az életemben, de ott is azt mondtam, hogy ki kell állni, el kell mondani és meg kell tenni, mert a haza így kívánja – kezdte Majka Azurák Csaba 1/1 című műsorában a TV2-n. A rapper fél évvel az eset után sem bánja, hogy a nyilvánosság előtt szakított Curtisszel drogproblémái miatt.


– Az, aki benne volt, és kigyógyult, találkozott már, részt vett ilyen szituációban, egészen azokig az emberekig, akik ezt tanulták, mind azt mondják: a legjobb döntés volt. Picit önző döntés is volt részemről, és azért is így csináltam, hogy másnap ne tudjak visszaugrani megint ebbe a dologba. Megint meghallgatni, hogy bocsánatot kér, és megint azt mondja, hogy legközelebb nem fordul elő. Nincs visszaút. Le kellett zárni ezt a dolgot – mondta a rapper, aki mindezek ellenére most is tartja a kapcsolatot barátjával.

– Mikor befeküdt az elvonóra, azelőtt egy-két héttel beszéltünk. Igazából azt se tudom, hol van most. (…) Mi nagyon szeretjük egymást, mindegy, ki mit mond vagy gondol. Nagyon jó barátok voltunk, mindent együtt csináltunk. Az eltelt kilenc együtt töltött év után az ötödikben megérkezett sajnos az a harmadik ügyfél, aki miatt viszont a maradék négy év úgy telt el, hogy átfordult kicsit munkakapcsolattá, de abban is olyanná, ahol rengeteg balhé volt – tette hozzá. Majka bízik abban, hogy Curtis meg fog gyógyulni, de abban nem biztos, hogy fognak-e még a jövőben egy színpadon állni.


– Azért kell ezt a dolgot letennie, mert ha az életben nekünk lesz külön dolgunk vagy együtt dolgunk, akkor is az a legfontosabb, hogy észrevegye, ez a helyzet, ami van, tarthatatlan. Ettől függetlenül én őt mindennél jobban szeretem.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.