EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Extra

Megdöbbentő kinek szurkol a Trónok harca sztárja

Lena Headey, a Trónok harca című sorozat sztárja elárulta, kinek szurkol.

Lena Headey a Trónok harcában már az első évad óta alakítja a sorozat egyik leggonoszabb karakterét, Cersei Lannistert – írta a Sorozatwiki. A színésznő játéka annyira meggyőző, hogy a rajongók a közönségtalálkozókon beszólogatnak neki, sőt autogrammot se akarnak kérni tőle. A 45 éves szépség nemrégiben Jimmy Kimmel late night show-jában adott interjút, ahol több érdekesség is elhangzott.


“A 8. évadig nem tartottunk olvasópróbát, mert szinte soha nem volt olyan, hogy mindenki Belfastban tartózkodott volna egyszerre. Imádtam ennyi éven keresztül a Trónok harcán dolgozni, de úgy érzem, hogy itt az ideje továbblépni” – mondta el Lena Headey. A műsorvezető viccesen szembesítette a Trónok harca színésznőjét azzal, hogy ő például nem szereti Cersei-t.

“Nem gond, én Cersei Lannisternek drukkolok, remélem, az övé lesz a Vastrón a végén. Akkor is, ha én vagyok az egyetlen, aki neki szurkol” – tette hozzá a 300 korábbi sztárja.


 

Havas Jon fecsegett, Ygritte megsértődött

 

Közben az is kiderült, hogy a Havas Jont alakító Kit Harington elárulta szerelmének, Rose Leslie-nek – aki korábban szintén szerepelt a sorozatban, ahol Jon szerelmét Ygritte-t alakította – elárulta, hogy végződik a széria. Harington az Origo szerint nem akarta elmondani a sorozat végét, de Rose addig erősködött, amíg végül mégis elárulta. Persze a színésznő ezután kiborult és három napig nem állt szóba párjával – legalábbis Harington szerint.

A Sansát alakító Sophie Turner is elárulta már mi lesz a sorozat vége. Sophie képtelen titkot tartani, így szerinte a stáb tagjai nem is mindent árultak el neki a történetből.

„Nagyon rosszul tudok titkot tartani. Nem is hiszem, hogy a stáb mindent elmondott nekem a forgatáson, mert tudják, mennyire nem megy ez nekem. A Trónok harca végét például már elmondtam több embernek. És nem, nem azért, mert alkoholt ittam. Úgy voltam vele, ha tudni akarják, elárulom. Amúgy ők nem random emberek, hanem olyanok, akiket jól ismerek és megbízom bennük! Tuti, hogy tudnak titkot tartani!” ­– árulta el a Cosmopolitan szerint Sophie egy amerikai magazinnak.

 

Gyászolják a sorozat végét

 

Korábban Kit Harington és a Daeneryst alakító Emilia Clarke is elárulzta, hogy kiborultak, amiért véget ért a sorozat.

“Amikor egy sorozat befejeződik, olyan érzése van az embernek, mint amikor egy könyv utolsó lapjára ér. Gyászolja a karaktereket, a sztorit, az élményt, amit az alkotás okozott neki. Nem csak a nézők számára, de nekünk, színészeknek is valami hasonló megrázkódtatás lesz a Trónok harca nélkül élni, hiszen a stáb egy része 9 évig dolgozott A tűz és jég dala regények adaptációján” – idézte Kit Haringtot a Sorozatwiki.

Credit line: Profimedia, Landmark

„Amikor vége volt, az utolsó napon csak sírtam, mint egy csecsemő. Teljesen el voltam veszve. Fura, de csodálatos volt, hogy megkaptam ezt az új szerepet, nem is különbözhetne jobban a régi munkámtól. Tíz év hosszú idő, mintha az egyik végtagomat veszítettem volna el. 22 éves voltam, amikor besétáltam a Trónok harca díszletébe, a karakterrel együtt nőttem fel” – mondta Emilia Clarke.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek