EUR: 335,59 Ft
CHF: 306,68 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Külföld

Megerőszakolt egy halott nőt, most évekre börtönbe megy

Hajmeresztő dolgot művelt egy 23 éves brit férfi, aki még novemberben erős alkohol és kábítószer-befolyásoltság alatt betört egy birminghami ravatalozóba, ahol több koporsót is felborított, majd az egyikből kieső elhunyt nőt meg is erőszakolta – írja az Independent.

Úgy tudni, hogy a vodka, a herbál és a fenciklidin hatása alatt álló huszonéves összesen kilenc koporsót rongált meg, ráadásul amelyikben ékszert talált, azt el is lopta. A tárgyaláson a bíró elmondta, hogy soha nem találkozott még ilyen gyomorforgató esettel és elképzelni nem tudja, hogyan lehetne ennél jobban meggyalázni egy elhunyt méltóságát.


A férfi elismerte bűnösségét, ügyvédje is csak annyit tudott felhozni Khuram védelmére, hogy védence nem volt magánál, fogalma sem volt arról, mit cselekszik. Tagadni fölösleges is lett volna, hiszen a ravatalozóba való betörés után a riasztó azonnal működésbe lépett, így az elkövetőt még a helyszínen elfogták a rendőrök. A bíró nagyjából csak annyit tudott mondani az esetre, hogy „Egyedül csak maga tudja, pontosan mit és miért tett”, majd hat év börtönre ítélte, ráadásul 10 évig biztosan szerepelni fog Khuram neve a szexuális bűnözők feketelistáján.

Kapcsolódó Cikkek