EUR: 334,10 Ft
CHF: 307,02 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Külföld

Megerőszakolták a farsangi buli után a fiatal lányt

Három férfi erőszakolt meg egy 24 éves nőt a né­met­or­szági Net­tetal város sé­tá­ló­ut­cá­ján. Úgy tudni, hogy az idegen nyelven beszélő elkövetők közül kettő lefogta az áldozatot, a harmadik pedig megbecstelenítette – írja a Ripost.

A rendőrségi beszámoló alapján a múlt hétvégén egy farsangi buliból sétált haza a fiatal lány, amikor nő útját állta három idegen férfi. Az áldozat elmondása szerint a támadók egy étterem falához nyomták, szexuálisan molesztálták, majd ketten lefogták, és a harmadik férfi megerőszakolta – írja a lap.


Az elkövetőket még keresi a rendőrség, akikről a személyleírás alapján csak annyit lehet tudni, hogy a sértett számára idegen nyelven beszéltek egymáshoz. A helyieket sokkolták a történtek, még a mai napig sem tudják elhinni, hogy ilyen megtörténhetett városukban.

Egy 62 éves nő például azt nyilatkozta a helyi lapnak, hogy meg van rémülve. “Ez szörnyű! Már jó ideje figyelek arra, hogy sötétedés után ne menjek ki egyedül az utcára, de ilyen szörnyűséget eddig még nem hallottam.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek