2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Veszprém

Megkezdődtek a téli diplomaosztó ünnepségek

Több mint ötven hallgató végzett a karon (fotó: Kovács Bálint)

A Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar végzett hallgatói február másodikán vehették át okleveleiket. Ezúttal több mint ötvenen voltak a képzést sikeresen elvégzett hallgatók.

Navracsics Judit reméli, hallgatói a kritikai gondolkodást és a kreativitást is elsajátították (fotó: Kovács Bálint)

Navracsics Judit, a kar dékánja ünnepi beszédében kiemelte: a hallgatók az új ismeretek és készségek elsajátítása mellett a kritikai gondolkodást, a tenni akarást és a kreativitást is „eltulajdoníthatták”, és bízik abban, hogy a felsoroltak birtokában élve, egy életre bebiztosították maguknak a megélhetést.

Értékes oklevél: a Pannon Egyetemet az ország legjobbjai között tartják számon (fotó: Kovács Bálint)

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.