EUR: 335,40 Ft
CHF: 306,20 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb Szekszárd

Megmozdult a város

Az aerobic bizonyult a legnépszerűbbnek Fotó: Nagy Nándor

Négyszázötvenen látogattak el a nyolcadik alkalommal megrendezett fitnesznapra, amelyet a Szekszárdi Baka István Általános Iskolában tartottak. Idén a két sztárvendég Tatarek Rezső és Rubint Réka voltak.

Asztalos Adrienn – a szervező szekszárdi Fitt Fitness vezetője – és csapata által szervezett fitnesznap már hagyomány a megyeszékhely életében. Az idén is, akárcsak az előző években, párhuzamosan négy helyszínen zajlottak a minden testrészt megmozgató események. A sztárvendégek mellett Mihályi Nóra aerobikoktató,  Sztárcsevics János és Szabados Emese is a meghívottak között szerepelt.


A programot tervek szerint jövőre is megszervezik Fotó: Nagy Nándor

Az aerobik mellett minitrambulinnal, zumbával, kangoóval és jógával várták az érdeklődőket. Az idén is az volt  a szervezők célja, hogy a helyiek körében népszerűsítsék a szabadidős sporttevékenységeket, és minél több embert mozgásra buzdítsanak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.