2019. november 18., hétfő
Jenő

Sport

Megvannak a hármas listák

A férfiaknál Bácsi Péter, Fucsovics Márton és Liu Shaolin Sándor, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Kozák Danuta került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének 61. alkalommal kiírt Az év sportolója szavazásán.

Szöllősi György, a MSÚSZ elnöke szerint 439 voks alapján alakult ki a sorrend, ami rekordnak számít, ugyanis hárommal megdőlt a tavalyi csúcs. Az év férfi labdarúgója díjra Gulácsi Péter (RB Leipzig), Juhász Roland (MOL Vidi FC), Szalai Ádám (Hoffenheim) az esélyes, Az év edzője a Bánhidi Ákos és Csang Csing Lina (rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott), Golovin Vlagyimir (junior női kézilabda-válogatott), Sike András (birkózó-válogatott) trióból kerül majd ki, míg Az év csapata (hagyományos sportágakban) díjat FTC-Telekom Waterpolo (férfi vízilabda), Győri Audi Eto KC (női kézilabda), junior női kézilabda-válogatott valamelyike kapja majd meg.


A győzteseket jövő csütörtökön, a Nemzeti Színházban sorra kerülő M4 Sport – Az év sportolója gálán hirdetik majd ki. A teljes listát itt nézhetik meg.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek