EUR: 330,09 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Extra

Megyeri Csilla: Újra kívánom Zsoltit

Megyeri Csilla nemrég ultimátumot adott párjának, miszerint amíg nem fogy le, addig nincsen szex. Zsoltit ez igencsak kétségbe ejtette, ezért kemény diétába kezdett, amelynek már meg is lett az eredménye: a pocakja már szinte teljesen lement, így Csilla újra hajlandó ágyba bújni vele.

– Zsoltival öt évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, és akkor egy igazi álompasi volt. Rendszeresen edzett, szálkás volt a teste, kockás volt hasa, adott a külsejére. Az utóbbi időben nagyon elhagyta magát, dupla akkorára hízott, mint volt, és jókora pocakot is növesztett. Ez számomra nagyon nem volt vonzó, így hát noszogatni kezdtem, hogy fogyjon le. Hogy jobban motiváljam, ultimátumot is adtam neki, miszerint amíg van sörhas, addig nincs szex. Emiatt a kijelentésemért persze rengeteg bántást kaptam, sokan nem értik, hogy mégis milyen jogon mondom meg a páromnak, hogy hogy nézzen ki. De pont hogy nekem van ebbe beleszólásom, mert én élek vele együtt, nekem kell vele ágyba bújnom nap mint nap – jelentette ki a Lokálnak Megyeri Csilla, akinek párja, Zsolt néhány hete komoly diétába kezdett, és egy kóladió-hatóanyagú étrend-kiegészítőt is bevetett, hogy megfeleljen kedvese elvárásainak. A fogyókúra sikeresnek bizonyult, így a műsorvezető nem kínozta tovább párját, feloldotta a szextilalmat.

– A szerelmem most már odafigyel az étkezésre, keményen edz, és már fogyott is két nadrágméretet. Így neki is jobb a közérzete, sokkal fittebb és energikusabb, mint korábban, és persze számomra is sokkal szexibb. Lehet, hogy sokan nem merik ezt kimondani, de én egy sportos, kidolgozott testű férfival szívesebben bújok ágyba, mint egy túlsúlyossal. Most, hogy Zsolti lefogyott, újra kívánom, nem büntetem tovább, a szexuális életünk tehát a régi – tette hozzá Csilla, aki a fogyás mellett párjával most elsősorban a lakásvásárlásra koncentrál.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek