EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb Nagykanizsa

Menne ezzel bevásárolni?

Régi-új kerékpárokat mutattak be – a hagyományoknak megfelelően – a Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség (KOKSZ) farsangi bálján. Erre az alkalomra két különleges velocipéd és egy áruszállító tricikli replikája készült el. Utóbbiból Kanizsán is sok futott a múlt század közepén, és mint Dene Tibor, a KOKSZ elnöke elmondta, például ilyennel vitték a vasútállomásra a vendégek bőröndjeit, mások pedig bevásárolni vagy gyerekek szállítására használták.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.