2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Menyasszony lett Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence úgy tűnik révbe ért. Nyolc hónapja van együtt új szerelmével, egy menő művészeti galéria vezetőjével, Cooke Maroneyval, és máris jegyben járnak. A hírt maga a színésznő is megerősítette.

Jennifer Lawrence a lehető legtökéletesebb férfit kapta ki a sorból, vallják a színésznő legközelebbi barátai is. Cooke sármos, vicces és imád bulizni, annak ellenére, hogy munkája igen nagy komolyságot kíván tőle. A 34 éves férfi ugyanis New York egyik legmenőbb művészeti galériájának, a Gladstone-nak a vezetője. A pár nyolc hónappal ezelőtt, közös barátjukon, Laura Simpsonon keresztül ismerkedett meg, és szinte azonnal egymásba szerettek. A lánykérés állítólag néhány nappal ezelőtt történt, mikor a pár egy New York-i étteremben vacsorázott. – Jen egyáltalán nem számított rá, rendkívül meghatódott, és azonnal igent mondott. Olyan szerelmes és kiegyensúlyozott, amilyennek még sosem láttam egy korábbi pasija mellett sem. Örülök a boldogságának – mondta a színésznő közeli ismerőse. Cooke állítólag egy óriási gyémánttal kérte meg szerelme kezét, sőt már azt is tudni vélik, hogy hamarosan össze is költöznek. Lesz egy közös lakásuk Los Angelesben, de idejük nagy részét Cooke munkája miatt New Yorkban töltik majd. A hírt, hogy valóban eljegyzés történt Jennifer kérésére, sajtósa erősítette meg.


Profimedia, SIPA USA

Profimedia, Splash – aktivní

Profimedia, Splash – aktivní

Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Páva barátságból közös zenekar

    Páva barátságból közös zenekar

    A Duna Televízió Fölszállott a Páva gyerekévadának két korábbi győztese, ifj. Ürmös Sándor és Horváth Áron ellenfelekből hamar igaz barátokká váltak.

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.