EUR: 330,09 Ft
CHF: 301,61 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Belföld

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy tudja, mit akar Brüsszel

A brüsszeli bürokraták asztalai tele vannak olyan tervekkel, amelyek – “a Soros-tervnek megfelelően” – bevándorlókontinenssé tennék Európát – mondta a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárti képviselőcsoportok kihelyezett ülésének helyszínén csütörtökön Balatonalmádiban.

Ezeket a javaslatokat – így a kötelező kvótát, a határvédelem jogának gyengítését, a migránsvízum bevezetését, a migrációt segítő Soros-szervezetek támogatásának megháromszorozását, a gazdasági migráció legalizálását és a nem bevándorláspárti országok megbüntetését – a Fidesz-KDNP elutasítja – jelentette ki Kocsis Máté, hozzátéve azt is, hogy szerintük ezek olyan húsbavágó tervek, amelyekről minden magyarnak tudnia kell. Mindenkinek joga van ugyanis ahhoz, hogy tudja, mit akar Brüsszel – fogalmazott.


Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a tanácskozás napirendjén szintén szereplő családvédelmi akciótervről beszélt, hangsúlyozva: az nem csupán a családokat segíti, hanem a demográfiai helyzetet is javítja. A kormánypártok a családvédelem, nem pedig a bevándorlás pártján állnak – mondta.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Rendőr kérte meg kedvese kezét

  Rendőr kérte meg kedvese kezét

  Gyönyörű meglepetésben lehetett része annak a nőnek, akit párja rendőrkollégái jelenlétében és asszisztálásával, nagyon romantikus körülmények között jegyzett el.

 • Nap képe: Édes hasonmás

  Nap képe: Édes hasonmás

  Nem szakítottak a hagyományokkal Geresdlak lakói, akik immár 10. alkalommal készítették el a Baranya megyei település kicsinyített hasonmását mézeskalácsból.

 • Végre rend lesz a színházakban

  Végre rend lesz a színházakban

  Elfogadta az Országgyűlés a kulturális átalakításról szóló törvényt, amely átlátható működési modellt és kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat teremt a színházak fenntartásában.

 • A budapestiek támogatják a Liget-projektet

  A budapestiek támogatják a Liget-projektet

  Hiába próbálják Karácsony Gergelyék megfúrni, a Liget-projekt az emberek nagy többsége szerint mégsem az ördögtől való, sőt kifejezetten hasznosnak találják a fejlesztéseket.