EUR: 334,82 Ft
CHF: 306,45 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb Dunaújváros

Mobilmánia a Kaptárban

Február 9-én ismét Dunaújvárosban koncertezik a Mobilmánia zenekar. A Vikidál Gyula vezette együttes a Kaptár Music Pubban ad koncertet, ahol várhatóan felcsendülnek majd a P. Box és a P. Mobil klasszikus, örökzöld slágerei.

A legendás énekes a 2008-ban alakult Mobilmánia zenekar élén érkezik városunkba. Az együttesben korábban olyan neves zenészek is megfordultak, mint a már elhunyt Tunyogi Péter vagy Rudán József, akit a legtöbben a Pokolgépből ismerhetnek. A Mobilmánia az elmúlt években négy albumot, valamint egy válogatás- és további öt koncertlemezt is kiadott. Közös szerzeményeik mellett azonban minden bizonnyal felcsendülnek majd az olyan „patinás” szerzemények is, mint Zöld, a bíbor és a fekete, vagy éppen az Acélváros.


Vikidál Gyula és a Mobilmánia február 9-én lép fel a Kaptárban

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.