2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Győr

Mozart-klasszikus a győri színpadon

Szabó Máté lendületes rendezése közelebb hozza a történetet a mai nézőhöz
Fotó: Orosz Sándor

A Győri Nemzeti Színház február másodikán mutatta be Mozart örök klasszikusát, a Figaro házassága című vígoperát Szabó Máté lendületes rendezésében, amely közelebb hozza a történetet a mai nézőhöz. Az előadást összesen 16 alkalommal láthatja a közönség, magyar nyelven, Vidor Dezső fordításában. A könnyed, játékos darab azoknak is kellemes szórakoztatást kínál, akik idegenkednek az opera műfajától, a történet ugyanis rendkívül vidám és fordulatos. A színpadon országosan és nemzetközileg ismert operasztárok láthatók és hallhatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.