EUR: 333,89 Ft
CHF: 304,70 Ft
2019. november 11., hétfő
Márton

Extra

Nagy Bogi Varga Szabiról: Én kezdeményeztem

Nagy Bogit Az ének iskolájából és a Sztárban Sztár +1 kicsiből ismerheti a közönség, a 16 éves lány most A Dalban próbált szerencsét. Az ifjú énekesnő az új kihívás mellett boldogan mesélt szerelméről, Varga Szabiról is, akivel épp a napokban ünnepelték első évfordulójukat.

(Fotó: Cser Dániel)

– Tizenöt évesen, a Sztárban Sztár +1 kicsi alatt költöztem fel egy kisvárosból Budapestre. Volt egy nehezebb időszak az életemben, amikor hosszú heteken át nem tudtam hazautazni a szeretteimhez. A hiányuk eléggé megviselt, amit utólag már nem bánok, hiszen ebből az érzésből született meg a Holnap című dalom, amire nagyon büszke vagyok – kezdte a Lokálnak a 16 éves Nagy Bogi, aki első helyen jutott tovább A Dal elődöntőjébe. A műsorra természetesen párja, Varga Szabi is elkísérte, a fiatal szerelmesek pedig most először meséltek arról, hogy tulajdonképpen hogyan is jöttek össze.


– Szabival a Sztárban Sztár +1 egy kicsiben egymás ellen versenyeztünk, de nekem már az elejétől kezdve nagyon tetszett. Lány létemre én tettem meg az első lépést, sosem voltam az a félős típus, úgy voltam vele, hogy nincs mit vesztenem, így a műsor végéhez közeledve odamentem hozzá, és kerek perec megmondtam neki, hogy nagyon jó pasinak tartom. Ennek már egy éve, és azóta is együtt vagyunk – mesélte jókedvűen a fiatal énekesnő, akit szerelme édesapja, Varga Miklós is azonnal megkedvelt.

– Apáék imádják Bogit, sokat ott van nálunk, úgy érzem, hogy mi lettünk a második családja. Pedig bevallom, eleinte nem gondoltam rá, hogy lehet köztünk valami, ám idővel nekem is elkezdtek komollyá válni az érzéseim, büszke vagyok rá, hogy ő a barátnőm – árulta el Szabi.


Varga Miklós sajátjaként szereti Bogit (Fotó: Cser Dániel)

 

Kapcsolódó Cikkek