EUR: 312,85 Ft
CHF: 275,80 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Nanushka lábai előtt hever New York

Tarolt a New York Fashion Weeken Sándor Szandra, azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amelyet a nemzetközi divatlapok szakírói is szájtátva lestek.

Őszi sikerei után egyedi bemutatóval tért vissza a divatvilág elitjébe Sándor Szandra, a Nanushka márka tulajdonosa. Ez annyira jól sikerült, hogy a világhírű, a divatszakmában mérvadónak számító Vogue magazin terjedelmes beszámolóban adott hírt a New York Fashion Weeken tartott show-ról, és más neves divatlapok is hasonlóan tettek.


A Ripost szerint a szokatlan helyszínválasztás eleve megadta a magyar divattervező bemutatójának alaphangulatát: Nanushka ugyanis nem egy klasszikus, kifutós, kényelmes színházterembe invitálta a vendégeket, hanem az egyik legizgalmasabb negyedbe a New York-i West Enden. Itt pedig egy olyan épületbe, amelyet minden részletében a ’20-as évek gengszterromantikájára hangolt.

Az igazi meglepetés azonban a ruhák felvonultatásakor következett, ezúttal ugyanis a férfiak számára tervezett darabok kerültek reflektorfénybe. A Mystery Child kollekció már a következő téli szezon stílusvilágát mutatta be, és itt bizony kiderült, hogy egy-egy rafinált magyar megoldástól a mégoly kényes ízlésű – no és értő – amerikai közönségnek is leesik az álla.


Ahogy sejteni lehetett, a Mystery Child továbbviszi Nanushka korábbi elveit: természetes anyagokból készülő, kényelmes ruhákat képzelt el a férfiaknak is – persze némi stíluscsavarral. Az amerikaiakat meggyőzték a jópofa és igazán egyedi holmik, jöhet a folytatás! Úgy tűnik, egy magyar lány végleg letette névjegyét a divatvilág asztalára.

Nanushka azaz Sándor Szandra fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.