EUR: 336,36 Ft
CHF: 314,18 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Extra

Nanushka lábai előtt hever New York

Tarolt a New York Fashion Weeken Sándor Szandra, azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amelyet a nemzetközi divatlapok szakírói is szájtátva lestek.

Őszi sikerei után egyedi bemutatóval tért vissza a divatvilág elitjébe Sándor Szandra, a Nanushka márka tulajdonosa. Ez annyira jól sikerült, hogy a világhírű, a divatszakmában mérvadónak számító Vogue magazin terjedelmes beszámolóban adott hírt a New York Fashion Weeken tartott show-ról, és más neves divatlapok is hasonlóan tettek.


A Ripost szerint a szokatlan helyszínválasztás eleve megadta a magyar divattervező bemutatójának alaphangulatát: Nanushka ugyanis nem egy klasszikus, kifutós, kényelmes színházterembe invitálta a vendégeket, hanem az egyik legizgalmasabb negyedbe a New York-i West Enden. Itt pedig egy olyan épületbe, amelyet minden részletében a ’20-as évek gengszterromantikájára hangolt.

Az igazi meglepetés azonban a ruhák felvonultatásakor következett, ezúttal ugyanis a férfiak számára tervezett darabok kerültek reflektorfénybe. A Mystery Child kollekció már a következő téli szezon stílusvilágát mutatta be, és itt bizony kiderült, hogy egy-egy rafinált magyar megoldástól a mégoly kényes ízlésű – no és értő – amerikai közönségnek is leesik az álla.


Ahogy sejteni lehetett, a Mystery Child továbbviszi Nanushka korábbi elveit: természetes anyagokból készülő, kényelmes ruhákat képzelt el a férfiaknak is – persze némi stíluscsavarral. Az amerikaiakat meggyőzték a jópofa és igazán egyedi holmik, jöhet a folytatás! Úgy tűnik, egy magyar lány végleg letette névjegyét a divatvilág asztalára.

Nanushka azaz Sándor Szandra fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek