EUR: 335,41 Ft
CHF: 306,20 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Extra

Náray Erika: Nincs szükségem pasira

Náray Erika nyíltan vállalja, hogy bizony nála is beköszöntött a változókor, amely miatt rendszeresen szorongások gyötrik. A színésznő már 16 éve elvált gyermeke édesapjától, de azóta nem volt férfi az életében. Mint mondja, a tökéletes párra vár, de nem esik kétségbe, ha örökre egyedül marad. 

Náray Erika és lánya, Kamilla tökéletes szimbiózisban élnek kettesben, immár több mint tíz éve. – A válás, mint mindenkit, engem is megviselt, de lezártuk a múltat és jó viszonyban vagyunk – kezdte a Lokálnak Náray Erika, aki boldog szingliként éli a hétköznapokat, és azt se bánja, ha ez már így marad.


– Én teljes értékűnek érzem magam így is, nincs feltétlenül szükségem pasira. Nem akarok csak azért magam mellé valakit, hogy ne legyek egyedül. Nem szeretnék megalkudni és folyamatosan felesleges kompromisszumokat kötni. Persze jólesne valaki vállára lehajtani a fejemet, de csakis a számomra tökéletes férfi lépheti át a házam küszöbét. Cseppet sem vagyok magányos, és a boldogságom nem attól függ, hogy valaki vár-e haza vagy sem. Van olyan barátom, akivel tudok színházba járni, vacsorázni vagy beszélgethetek egy jót és persze itt van a lányom, Kamilla is, akivel kialakítottuk kettecskén a mi kis életünket. Ugyanakkor nyitott vagyok egy új kapcsolatra – bár ezzel a barátaim zöme vitatkozna (neveti el magát) –, és ha találkozom az igazival, azt örömmel fogadom majd – mesélt vidáman az ötvenéves színésznő, aki jelenleg a Menopauza című musicalben szerepel. Erika nem titkolja, hogy ő is küzd a változókorral.

– A darab próbáin egymásnak mesélünk, kinek milyen tapasztalatai vannak. Amit leginkább észreveszek magamon, azok a hangulatingadozások. Reggelente időnként rám jön a szorongás, magam sem tudom miért, hiszen semmi okom rá. Koncertezem, színházban lépek fel, sorozatom van a Müpában, van egy csodálatos gyerekem, barátaim, egészséges vagyok. A változókor megtanított arra, hogy ha több időt szánok magamra, fiatalabb nem leszek, de kiegyensúlyozott és boldog igen – tette hozzá.


Kapcsolódó Cikkek