2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Negatív rekordot döntött ez a kuvaiti “házaspár”

Tiszavirág életűre sikeredett annak a kuvaiti párnak a közös élete, akiknek rögtön az esküvőjükön összejött első házaspárként történő veszekedésük.

Helyi lapok szerint a boldogító, vagy ez esetben nem annyira boldogító igen kimondása után ugyanis a menyasszony szerencsétlenül lépett és elesett. Jó férjhez egyáltalán nem méltó módon a férfi lehülyézte újdonsült feleségét, aki ezen felbuzdulva 3 perces pályafutásuk lezárásaként a házasság érvénytelenítését kérte az esküvőt levezető bírótól.

A közösségi oldalakon többnyire jogosnak találták a nő felháborodását, és jó döntésnek tartották, hogy otthagyta a férfit, mondván ha már most így bánik vele később se lesz jobb.

Az országban mindenképpen rekordot döntött a frigy hosszúsága, még akkor is ha negatív irányban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Páva barátságból közös zenekar

    Páva barátságból közös zenekar

    A Duna Televízió Fölszállott a Páva gyerekévadának két korábbi győztese, ifj. Ürmös Sándor és Horváth Áron ellenfelekből hamar igaz barátokká váltak.

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.