2019. október 21., hétfő
Orsolya

Extra

Nem áll készen az apaságra Freddie

Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie tavaly debütált A Dal műsorvezetőjeként, idén pedig már ő számított veteránnak az újonnan ékező Dallos Bogi mellett. A tévés a Lokálnak elárulta: sokkal jobbra értékeli idei teljesítményét, a karrier mellett pedig a családalapításról is beszélgettünk.

(Fotó: Mészáros Diána)

–Tavaly nagyon izgultam, azt, igyekeztem a legjobb tudásom szerint felkészülni, de az élő showra nem lehet. Rengeteg a váratlan helyzet, alkalmazkodni kell a kiszámíthatatlan eseményekhez, és úgy érzem, hogy ez idén remekül sikerült. Előfordult például, hogy összecseréltem valakivel a mikrofonomat, de természetes tudtam maradni. Az első perctől kezdve tudtam, hogy mit kell csinálnom, sokkal magabiztosabb voltam, és ez a képernyőn is látszott. Ráadásul zenészként viszonylag könnyű volt a versenyzőknek kérdéseket feltennem, talán ez volt számomra a műsor legkomfortosabb része – árulta el a 28 éves Freddie, aki meglehetősen későn vált ismertté, és noha most már sokan felismerik az utcán, ő igyekszik ugyanaz az alázatos, szerény srác megmaradni, aki korábban is volt.


–Tiniként soha nem voltam a társaság középpontja, mindig inkább a periférián maradtam. Feleslegesen nem jártattam a szám, nem akartam szerepelni, nem szerettem, ha rólam szól minden. Kimondottan visszahúzódó, gátlásos srác voltam. Ebből mára annyi maradt, hogy a hétköznapokban továbbra sem érdekel, hogy hányan ismernek fel vagy hogy kik rajonganak értem. Sőt, sokszor el is felejtem, hogy miért köszönnek rám az utcán ismeretlen emberek, mindig eltelik pár másodperc, mire leesik a tantusz. Szándékosan nem is keresem a tekinteteket, csak teszem a dolgom, és örülök, ha ez tetszik valakinek. Nem különböztetem meg Freddiet Fehérvári Gábor Alfrédtól, a kettő egy és ugyanaz – jelentette ki a műsorvezető, aki hosszú évek óta boldog táncos szerelme mellett, akivel féltve őrzik kapcsolatukat. Freddie azt azonban elárulta, hogy mi a helyzet a családalapítással.

–Mivel stabil a párkapcsolatom, időről időre felmerül ez a kérdés, de jelen pillanatban még azt érzem, hogy nem állok rá készen, de ez nagyon hamar változhat. Lehet, hogy valamelyik nap úgy kelek fel, hogy jöhet a gyerek. Addig viszont még rengeteg dolgom van, nem siettetem magam ilyen téren, majd jön, ha itt van az ideje – tette hozzá a zenész, aki a dalválasztóshow szombati döntőjében műsorvezetőtársával, Dallos Bogival egy duettet is előad.


–Számomra ajándék ez a szereplés. A modern nyugati televíziózásban bevett szokás, hogy a műsorvezetők kitekintenek a megszokott szerepből, és mutatnak valami mást, örülök, hogy ezt mi is megtesszük A Dalban.  Szerintem sikerült egy ötletes, minőségi mini-produkciót összeraknunk, nagyon boldog vagyok, hogy részt vehetek benne – mesélte az énekes, aki korábban készített már Bogival közös dalt, ez azonban egy rendhagyó előadás lesz, amit a duett női tagja is nagyon vár már.

–Túl vagyunk a próbákon, és nagyon furcsa érzés, hogy ezúttal éneklünk is azon a színpadon, ahol idén műsorvezetőként álltunk. Megható, hogy újra énekelhetek A Dalban, főleg egy korábbi győztes oldalán – utalt Bogi Freddie 2016-os győzelmére.

A dalválasztóshow döntője február 23-án 19.30-tól lesz látható a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó cikkek:

Fordulat! Ezt az énekest zárták ki A Dal döntőjéből
Plágium miat kizárhatják A Dal egyik döntősét
Eurovíziós Dalfesztivál: A legolcsóbb jegy is csaknem 90 ezer forintba kerül a tel-avivi döntőn
A Dal 2019: Az Acoustic Planet nyerte az első elődöntőt
A Dal 2019: Nagy Feró friss műtéte után az asztalon táncolt
A Dal 2019: Szombaton lesz az első elődöntő
A Dal 2019: Ők az első továbbjutók
Megújult zsűrivel érkezik A Dal

Kapcsolódó Cikkek