EUR: 330,09 Ft
CHF: 301,63 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Extra

Nem tudatosan vetkőztünk meztelenre, egyszerűen csak megtörtént

Titkos légyottok, kínos lebukások – az elmúlt időszakban Kylie Jenner legjobb barátnőjéről, Jordynról derült ki, hogy összeszűrte a levet a másik Kardashian-lány pasijával. Az elmúlt években azonban nem ez volt legcsúnyább megcsalás, kiteregetjük a sztárvilág szennyesét! 

Khloé Kardashian pasija, a kosárlabdázó Tristan Thompson eddig sem volt a hűség mintaképe, de amit most csinált az minden képzeletet felülmúl.. Megcsalta Khloét a testvére, Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woods-sal. Jordyn a botrány kirobbanása óta nem posztolt az instájára, ugyanis azonnal közellenség lett. A kommentelők nem értik, hogy Jordyn hogy lehetett akkora söpredék – és most finomabb kifejezéseket használunk – hogy a legjobb barátnője faszijával kavart? Amikor Kylie még a lány édesapjának a temetését is kifizette, sőt ott lakhatott – legalábbis eddig – nála? Mindenesetre most az irigyelt Jordyból rövid időn belül a világ leggyűlöltebb nője lett.


View this post on Instagram

all face

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

“Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a nővel”
Bill Clinton nem sztár, de az ő lebukása biztosan bekerül a történelemkönyvekbe. Az egykori amerikai elnökről 1997 végén derült ki, hogy összeszűrte a levet Monica Lewinskyval, a Fehér ház gyakornokával. (Ez végülis finom megfogalmazása az orális szexnek az Ovális irodában.) Talán még sokan emlékeznek arra is, amikor Clinton azt mondja, hogy “Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a nővel.” Szóval Clinton először még tagadott, de később előkerült Lewinsky kék spermafoltos ruhája. Pontosabban vérmintát vettek Clintontól és az FBI megállapította, hogy valóban tőle származott a folt. Így Clinton lett az első elnök, aki aztán elismerte, hogy “helytelen intim fizikai kontaktust” folytatott a gyakornokkal, de azt továbbra is tagadta, hogy szexuális kapcsolata lett volna Lewinskyval. Azaz szerinte az orális szex nem szexuális kapcsolat. 2014-ben állítólag elárverezték az említett ruhát 68 millió forintnak megfelelő dollártért, sőt voltak akik szerint Clinton vette meg álnéven, de természetesen az ezzel kapcsolatos információkat soha senki nem erősítette meg. Hillary Clinton kitartott a férje mellett, sokak szerint pont saját elnöki ambíciói miatt.

Monica Lewinsky és Bill Clinton fotó: Profimedia, Zuma Press – News

“Hugh Grant volt az én Richard Gere-em”


Hugh Grant fotó: Profimedia, Eyevine

1995-ben Hugh Grant a hollywoodi Sunset Boulevardon szólította le autójából az utcai prostit Divine Brownt, akivel – mivel a színésznél nem volt elég készpénz, hogy szobára menjenek – megállapodtak abban, hogy 60 dollárt fizet az orális szexért. Félre akartak állni egy mellékutcába, de egy rendőr előállította őket. A rendőrségen készült fotók az ijedt kölyökképű Granttel pedig bejárták a világot. Grant akkori barátnője a szépséges Liz Hurley volt, aki természetesen totál kiakadt és nem is tudták helyre hozni a kapcsolatukat, bár mai napig jóban vannak. 2010-ben amikor Hugh Grant 50 éves lett, a Daily Mail ennek “örömére” felkereste az említett prostit, hogy mi történt vele azóta. Az asszony  háromgyermekes kertvárosi anyukaként él Atlantában és egyáltalán nem szégyelli a múltját. Arról beszélt, hogy mennyire örült annak, hogy annak idején Grant pont őt szemelte ki, hisz az interjúkért és a tévészereplésekért annyi pénzt kapott, hogy új életet tudott kezdeni, sőt még a lányainak is jutott bele, hogy főiskolára járhassanak.
“Hugh Grant volt az én Richard Gere-em” – mondta az asszony utalva a Micsoda nő című filmre. És hogy azóta benőtt-e az 58 éves brit szívtipró feje lágya? Megnősült és tavaly született meg az ötödik gyereke. Ami jól hangzik, csak ahogy lenni szokott Grantnél semmi sem ilyen egyszerű. Az elmúlt pár évben két asszonytól született az öt gyerek, ráadásul felváltva.

Gránát bedobta a bombát
Sandra Bullock színésznőnek mindig szurkoltak a rajongók, hogy végre valami rendes férfi oldalán találja meg a boldogságot. Pont ezért sokan óvták a beszédes nevű Jesse Jamestől (az egykori vadnyugati bandita Jesse James leszármazottja), aki aztán a beszédes nevű Michelle “Bombshell” (Gránát) McGee nevű modellel, pornóssal csalta. Bullocknak csodálatos lehetett volna a 2010-es éve, hisz Oscar-díjat nyert, de pár nappal a díjátadó után került a címlapokra Michelle, aki elmondta, hogy akkor már 11 hónapja kavart Bullock férjével és igazából nem is tudta, hogy a férfi még együtt van a feleségével. Itt azonban nem ért véget a történet, kiderült, hogy James folyamatosan ismerkedett az interneten és a randikat a motorosboltjába szervezte. Sőt, épp hogy megúszott egy szexuális zaklatási pert, mivel sikerült peren kívül megegyeznie volt kolléganőjével. A nő azt állította, hogy csak szexuális szolgáltatások fejében lehetett előre jutni a cégnél, ami azért is ciki, mert akkoriban James már együtt volt Sandrával. Csoda, hogy a férfi a botrány után testőrökkel járt annyira félt a feldühödött rajongóktól? Sandrát annyira megviselte a szakítás, hogy évekig nem volt senkije. De örökbe fogadott egy kisfiút, Louist és egy kislányt Lailánt, később pedig megismerkedett egy nagyon sármos férfival, Bryannel. Úgy tűnik, hogy az 54 éves színésznő most már tényleg elégedett lehet az életével. Jamesről az elmúlt években keveset lehet hallani, legutóbb, 2017-ben épp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy arról írt a Twitterre – amit aztán törölt – hogy valójában Sandra is megcsalta őt…

Sandra Bullock és Jesse James fotó: Profimedia, Buzzfoto

“Nem tudatosan vetkőztünk meztelenre, egyszerűen csak megtörtént”
Azt mondják, hogy amikor Demi és Ashton 2003-ban találkozott, hiába volt közöttük 16 év korkülönbség (Kutcher még csak 25 éves volt akkor) egyáltalán nem számított, azonnal egymásba szerettek. Lelki társak találkozásáról beszéltek, és nem sokkal később már össze is házasodtak. A hatodik házassági évfordulójukat azonban már külön töltötték, pontosabban Kutcher egy 22 éves szőkeséggel, Sarával ünnepelt a San Diegó-i Hard Rock Hotelben. Ráadásul állítólag Kutcher azt mondta neki, hogy már nem élnek együtt Moore-ral. Sara hasonlóan a többi lányhoz természetesen egy bulvárlapnak tálalt ki az orgiáról. A kedvenc mondataink abból az interjúból “Nem tudatosan vetkőztünk meztelenre, egyszerűen csak megtörtént” vagy “Nem volt benne semmi furcsa vagy perverz. Ashton nem viselt gumit”. Azóta Kutcher feleségül vette Mila Kunist és két gyermeket nevelnek. Demi Moore-nak pedig inkább futókapcsolatok jutottak.

Ashton Kutcher és Demi Moore fotó: Profimedia, Wenn

 

Csak a pénz és a szex számít?
2009-ben örökre megváltozott az élete a golfbajnok Tiger Woodsnak. A National Enquirerben leleplező cikk jelent meg róla és számos szeretőjéről. Állítólag Woods-ot az elküldött smsei buktatták le a felesége, Elin előtt. Woods és Nordegren 2004. októberében házasodott össze Barbadoson és 2010 augusztusában váltak el. Woodsnak később Lindsey Vonn síelővel is véget ért a kapcsolata, mert őt is megcsalta. Ismerősei szerint Woods szexmániás és semmi más nem érdekli csak a pénz és a szex és ezeket a légyottokat még megcsalásnak sem tekinti igazán.

Tiger Woods és Elin Nordegren fotó: Profimedia, UPI

 

Viszony a házvezetőnővel
Arnold Schwarzeneggert 2011-ben hagyta ott négy gyermekének felesége, Maria Shriver. Az ok az volt, hogy kiderült, hogy 1997-ben Arnoldnak fia született egykori házvezetőnőjüktől, Mildred Baenától. Egy idő után azért nehéz is lett volna titkolni, hogy ki a gyerek édesapja:

Kapcsolódó Cikkek