2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Nincs kegyelem! Pécsi Ildikó rendőrökkel teteti ki az unokáját

Úgy tűnik nem enyhül meg Pécsi Ildikó unokájával szemben, és amint lejár a kilakoltatási moratórium kilakoltatja a lakásából a fiút.

Mint arról a Lokál is beszámolt, a színésznő és és jogi képviselője novemberben újabb kérelmet nyújtott be a bíróságon. Szerették volna mihamarabb érvénybe léptetni a február óta hatályos határozatot, miszerint a házat nemcsak Pártos Csillának, hanem a fiának is el kell hagynia, akire a színésznő már egy kicsit sem tekint családtagként.


Akkor a Kossuth-díjas színésznő ügyvédje azt mondta, az egész ügyet a végrehajtóra bízzák.

“Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, ami egyébként soha nem volt még olyan hosszú, mint idén. A jogsértés nem a mi oldalunkon áll fenn, ha valaki jogerős bírói ítélet ellenére nem hagyja el azt a lakást, amire kötelezték, annak megvannak a következményei, a joghátrányt neki kell elszenvednie. A bírói végzés értelmében május elsején megtörténik a kilakoltatás” – mondta a Ripost.hu-nak Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György, aki azt is elárulta: ez pontosan úgy néz ki a gyakorlatban, akár a filmeken!


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.