2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Nyugdíjasokat aláztak a jobbikosok

„Far-hát kommandónak” nevezte a Jobbikot támogató nyugdíjasokat Silhavy Máté, a párt tanácsadója egy Z. Kárpát Dániel alelnökkel és egy harmadik személlyel folytatott beszélgetésen, amelynek felvételét a Magyar Nemzet szerezte meg.

„Mi ezeket úgy hívtuk a szakmában, hogy far-hát kommandó, ezek nagyrészt nyugdíjasok, otthon ülnek, és várják azt, hogy jöjjön valami. Bedobod nekik a tartalmat, megírod, hogy »Jaj, a rohadék, már megint mit mondott! Mondjátok meg ti is jól!«, és akkor odamennek, és ráírogatnak. A troll az viszonylag kevés, ezek tényleg élő hülye nyugdíjasok” – hangzik a beszélgetésrészlet.


MTI Fotó: Kovács Attila

 

A Fidesz szerint a Jobbik megmutatta igazi arcát, a kormánypárt szerint képmutató és felháborító, amit az ellenzéki alakulat művel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegő zongorista

  A nap képe: Lebegő zongorista

  Alain Roche svájci zongorista, zeneszerző igen extrém módját választotta figyelemfelkeltésnek az épülő genfi Carouge Színház területén tartott nyílt napon egy darun, függőlegesen lógva.

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.