EUR: 312,85 Ft
CHF: 275,80 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Nyugtatózza magát Khloe

Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja, Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woodsszal, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.

Az eset az egész családot megrázta, Kim Kardashian például azonnal megszakított minden kapcsolatot Tristannal és Jordynnal. Kylie pedig olyan mértékűnek érezte legjobb barátnője, Jordyn árulását, hogy azonnal kidobta a házából barátnője cuccait. A lányok korábban gyakran éjszakáztak egymásnál. Khloe a történtek ellenére elment egy vörös szőnyeges felvonulásra, de egyetlen mosolyt sem eresztett meg a kamerák előtt, és állítólag több nyugtatót is bevett a show előtt.

Profimedia, Backgrid USA

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.