EUR: 334,84 Ft
CHF: 306,60 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Sport

Olimpiai bajnokokat igazolt a Fradi

Hatvankét év után újjáalakult a Ferencvárosi Torna Club korcsolyaszakosztálya, amely rögtön bombaigazolásokkal kezdte meg működését, ugyanis tegnap bejelentették, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, Világkupa-győztes Liu Shaolin Sándor, és öccse, az olimpiai és Európa-bajnok Liu Shaoang itt folytatja pályafutását.

A magyar sport történetének első téli olimpiai aranyérmes csapatának oszlopos tagjai mellett csatlakozik a Ferencvároshoz két versenyzőtársuk, Cole és John-Henry Krueger, és a válogatott sikeredzője, Bánhidi Ákos.


– Évekkel korábban már jártam a Fradi-pályán, és már akkor megragadott a stadion hangulata. Talán ez is szerepet játszott abban, hogy az Üllői úti klubba igazoltunk. Nagyon örülök neki, hogy itt vagyunk, és megteszünk mindent azért, hogy zöld-fehér színekben is sikeresek lehessünk – mondta Liu Shaolin Sándor.

– Nagyon jó érzés egy ilyen patinás klubhoz igazolni, további motivációt jelent számukra, és még keményebben fogunk dolgozni a sikerekért – fogalmazott Liu Shaoang.

Kapcsolódó Cikkek