2019. november 13., szerda
Szilvia

Extra

Pápai Joci: Köszönöm, Magyarország!

Szombat este Pápai Joci történelmet írt. Az énekes másodszor nyerte el a Magyarország legjobb dala címet, így ő képviselheti hazánkat Tel-Avivban. Joci a Lokálnak elárulta: ez számára visszaigazolás arról, hogy az emberek tényleg szeretik. 

Pápai Joci

Szombat este véget ért A Dal 2019 műsora a Dunán és a Duna Worldön. A döntőben Oláh Gergő, Nagy Bogi, Pápai Joci, Szekér Gergő, Vavra Bence, az Acoustic Planet, a The Middletonz és a Fatal Error léphetett színpadra. A zsűri és a nézők szavazatai alapján végül Pápai Joci szerzeménye, Az én apám kapta a Magyarország legjobb dala címet, így ő képviselheti hazánkat májusban a hatvannegyedik Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes ezzel történelmet írt, hiszen ő az első előadó Magyarországon, aki másodszor is képviselheti hazánkat a fesztiválon.


– Az első és a második győzelem ugyanolyan fontos és meghatározó az életemben. Ez visszaigazolás nekem arról, hogy az emberek tényleg szeretnek, és nincs annál nagyszerűbb érzés, mint amikor a hazád azzal tisztel meg téged, hogy képviseld az országodat egy ilyen világversenyen. Most bizonyosodott be számomra, hogy amit csinálok, nem csak rétegzene. Köszönöm, Magyarország! – mondta könnyeivel küszködve Joci. Az énekes egyelőre még nem tudja, milyen változtatások lesznek a dalban, de nagyon várja, hogy Izraelben is bizonyíthasson.

– Hívő ember vagyok, ezért különösen nagy dolog, hogy eljuthatok Izraelbe. Szeretnék ott is hálát adni a Jóistennek, hogy segíti az utamat, és mindig velem van – tette hozzá Pápai, aki 2017-ben Origo című dalával már képviselte Magyarországot Kijevben, ahol nyolcadik lett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek