2019. november 13., szerda
Szilvia

Extra

Plágium miatt kizárhatják A Dal egyik döntősét

Hiába ért véget szombaton A Dal második elődöntője, mégsem alakult ki a döntősök végleges mezőnye. Egy továbbjutót – akit nem neveztek meg –  ugyanis plágiummal vádolnak, és ha ez bebizonyosodik, akkor az előadót azonnal kizárják. Az ügyben vizsgálat indult.

Pápai Joci Az én apám című dallal az első helyen jutott tovább a dalválasztóshow fináléjába. Őt követte Szekér Gergő és Nagy Bogi, aki a produkciója végén elsírta magát a színpadon.


– Érzékeny lány vagyok, és amikor megpillantottam a szüleimet a nézőtéren, eltörött a mécses – nyilatkozta a Lokálnak a 16 éves énekesnő. A nézők szavazataival a negyedik továbbjutó a Fatal Error lett Kulcs című dalával, amely egy nagyon romantikus témát feszeget.

– Eljegyeztem a barátnőmet, és igent mondott, nagyon boldog vagyok – mondta a műsor után a zenekar frontembere, Zsolti.

Az eredményhirdetés után azonban a versenyzők nem nyugodhattak meg teljesen, egyiküket ugyanis plágiumvád érte. Az érintett dal előadóját nem nevezték meg, mert alaptalanul senkit nem szeretnének meggyanúsítani. Ha azonban bebizonyosodik, hogy a dal másolat, a versenyzőt kizárják. Az ügyben vizsgálat indult.

A zsűri Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek