2019. november 11., hétfő
Márton

Egyéb Tatabánya

Politikusok apaszerepben

Hogyan lehet összeegyeztetni a karriert a családdal? Milyen elveket vall a gyermeknevelésben az, aki a munkájában sikeres? Ehhez hasonló kérdésekre keresték a választ az „Apa-szerepben” című pódiumbeszélgetésen. A T-Szol székházában megrendezett programon Schmidt Csaba polgármester, dr. Kancz Csaba megyei kormánymegbízott és dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke válaszolt Bereznai Csaba kérdéseire.

A T-Szol székházában megrendezett programon Schmidt Csaba polgármester, dr. Kancz Csaba megyei kormánymegbízott és dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke válaszolt Bereznai Csaba kérdéseire

Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, aki négy gyermek édesapja, a beszélgetés során hangsúlyozta: kulcsfontosságú a biztos érzelmi hátteret nyújtó feleségek, édesanyák szerepe. Dr. Hidas János úgy fogalmazott: szerinte felesleges a családot és a hivatást különválasztani, hiszen egy édesapának mindkét fronton helyt kell állnia.


Az „Apa-szerepben” beszélgetés résztvevői a bennük élő gyermekkori emlékeikről, párválasztásukról, gyermekeik várásáról, születéséről, s hivatásuk és az édesapai feladataik összeegyeztetéséről is meséltek az érdeklődőknek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

  • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

    40 zsák szemetet gyűjtöttek

    A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…