EUR: 334,57 Ft
CHF: 304,32 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Belföld

Portik Gyárfásnak: Letettük a fenyőfát

Több olyan beszélgetés leiratát szerezte meg az Index, amely Portik Tamás jogerősen elítélt maffiózó és Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök között zajlott, s amelyből kiderül: egy közös ügyletük okán Portik a 2000-es évek elején megzsarolta Gyárfást.

Lapértesülések szerint gigantikus mennyiségű hangfelvétel került elő egy temetői kriptából, amelyet Portik Tamás őriztetett a Fenyő János médiavállalkozó megöléséért 2017-ben jogerősen életfogytiglanra ítélt szlovák bérgyilkossal, Jozef Roháccsal.


Fotó: Mészáros Diána

Portik: Tudod, hogy letettük, letettük a fenyőfát. Ha nem te csináltattad meg, akkor miért találkozol velem tizenkétszer meg nyolcszor azóta? Ha tudod, hogy a…

Gyárfás: Korrektnek tartalak mint embert. Korrekt gyereknek tartalak. Kettő. Én is ilyen lennék…”


Portik a ’90-es évek alvilágának meghatározó alakja volt
MTI Fotó: Kovács Tamás

Arra is található utalás, hogy Portik zsarolta Gyárfást, akit az ügyészség most a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként gyanúsított meg.

Portik: Így igaz! Eljutottam oda, hogy nincs mit vesztenem!

Gyárfás: Hát ez egy zsarolás legalább!

Portik: Én zsarollak téged?

Gyárfás: Hát ezzel, hogy itt hívsz… ez zsarolás, hogy én be vagyok szorítva, mert neked már mindegy.

Portik: Akkor jól van, akkor jó! Akkor én felvállalom, hogy megzsaroltalak téged, mert én azt gondolom, hogy te engem folyamatosan nyomorítasz…”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön a második gazdaságvédelmi akcióterv, a negatív gazdasági folyamatok csökkentése céljából. Az ellenzéknek gyereknapot tartana a kormány, mert nem képesek felnőttként viselkedni a parlamentben.

 • Folyamatosan provokál az ellenzék

  Folyamatosan provokál az ellenzék

  Tarthatatlan állapotok uralkodnak a parlamentben. Az ellenzéki képviselők ugyanis Mónika – show színvonalú beszólogatásokkal és állandó provokálással igyekeznek fenntartani a káoszt az Országgyűlésben.

 • Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Ezer szállal kötődik Borkai Zsolt feltételezett zsarolója Gyurcsány Ferenchez és a DK-hoz. A korábbi válogatott labdarúgó Póczik József a 2014-es önkormányzati választáson egyéni képviselőként indult a Gyurcsány-párt színeiben, majd egy évvel később a párt alelnöke lett Győrben.

 • Segítenek leszokni a cigiről

  Segítenek leszokni a cigiről

  Mindenki kaphat szakmai segítséget a dohányzásról leszokáshoz, amelyben az akarat a legfontosabb, ezért szakszerű segítséggel meg kell erősíteni és támogatni kell a magatartásváltást – jelentette ki Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár tegnap a „Ne gyújts rá!