EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

Portik Gyárfásnak: Letettük a fenyőfát

Több olyan beszélgetés leiratát szerezte meg az Index, amely Portik Tamás jogerősen elítélt maffiózó és Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök között zajlott, s amelyből kiderül: egy közös ügyletük okán Portik a 2000-es évek elején megzsarolta Gyárfást.

Lapértesülések szerint gigantikus mennyiségű hangfelvétel került elő egy temetői kriptából, amelyet Portik Tamás őriztetett a Fenyő János médiavállalkozó megöléséért 2017-ben jogerősen életfogytiglanra ítélt szlovák bérgyilkossal, Jozef Roháccsal.


Fotó: Mészáros Diána

Portik: Tudod, hogy letettük, letettük a fenyőfát. Ha nem te csináltattad meg, akkor miért találkozol velem tizenkétszer meg nyolcszor azóta? Ha tudod, hogy a…

Gyárfás: Korrektnek tartalak mint embert. Korrekt gyereknek tartalak. Kettő. Én is ilyen lennék…”


Portik a ’90-es évek alvilágának meghatározó alakja volt
MTI Fotó: Kovács Tamás

Arra is található utalás, hogy Portik zsarolta Gyárfást, akit az ügyészség most a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként gyanúsított meg.

Portik: Így igaz! Eljutottam oda, hogy nincs mit vesztenem!

Gyárfás: Hát ez egy zsarolás legalább!

Portik: Én zsarollak téged?

Gyárfás: Hát ezzel, hogy itt hívsz… ez zsarolás, hogy én be vagyok szorítva, mert neked már mindegy.

Portik: Akkor jól van, akkor jó! Akkor én felvállalom, hogy megzsaroltalak téged, mert én azt gondolom, hogy te engem folyamatosan nyomorítasz…”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Gulyás: szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást

    Gulyás: szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást

    Az elmúlt két évszázad történelmi fordulópontjai közül a rendszerváltoztatás volt az, amelyet az ország szabad akaratából, jelentős áldozatok árán sikerre vitt – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Terror Háza Múzeum 30 éve szabadon című kiállításának vasárnapi megnyitóján.

  • A nap képe: Dagonya

    A nap képe: Dagonya

    A somogybabodi Nemzetközi Off Road Fesztiválon idén sem maradtak szárazon a versenyzők. Európa legnagyobb terepjárós eseményén csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő merült el a sárban.