2019. november 20., szerda
Jolán

Belföld

Puzsér: Először az ellenzéket kell leváltani

Az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt Puzsér Róbert szerint egyszerű a képlet. Véleménye szerint legelőször a teljes ellenzéket kell leváltani, csak utána van értelme bármi mással foglalkozni. A publicista kedden Pécsen, az LMP és a Jobbik vezetőinek részvételével megrendezett, 21. századi kihívások – 21. századi válaszok című fórumon azt mondta:

“Ez egy olyan rossz hír, amit az ellenzéki érzelmű magyarok nem akarnak hallani.”


Puzsér szerint jelenleg az ellenzék súlypontja továbbra is Gyurcsány Ferencen belül van, ezért ha a kormányt a mostani ellenzék le is váltja, az elmúlt 30 év rendszerét nem fogja; Orbán Viktor újra visszatér, de nem kétharmaddal, hanem négyötöddel. Hangsúlyozta, hogy elsősorban erkölcsi forradalomra van szükség a politikában és a közbeszédben – idézi a Pesti Srácok.

“Az erkölcsi forradalmat az fogja jelezni, amikor a politikus úgy mondja ki a valóságot (.), hogy nem tudja, hogy az jó hír, vagy nem, és nem is érdekli. Magyarországon csupán két politikus van – Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc. Ők bele mernek állni dislike-os, azaz olyan ügyebe, melyek nem túl népszerűek.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek