EUR: 322,00 Ft
CHF: 287,67 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Puzsér: Le kell váltani az ellenzéket

Még az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt szerint is súlyos problémák vannak az ellenzéki oldalon. Puzsér Róbert kritikus éppen ezért leváltaná az ellenzéket. Szerinte ez egy olyan rossz hír, amit az ellenzéki érzelmű magyarok nem akarnak hallani.

– Jelenleg az ellenzék súlypontja továbbra is Gyurcsány Ferencen belül van, ezért ha a kormányt a mostani ellenzék le is váltja, az elmúlt 30 év rendszerét nem fogja, Orbán Viktor újra visszatér, de nem kétharmaddal, hanem négyötöddel – mondta egy pécsi fórumon a publicista, aki hozzátette:


– Amikor az ellenzék hisztérikus őrjöngőversenybe kezdett az MTVA folyosóján való fetrengéssel, akkor azzal egy atombomba erejével rombolta le a kormányzóképességének még a látszatát is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőséget jelentenek a magyar akvakultúra ágazat számára az uniós halászati támogatások 2020 utáni elosztására vonatkozó szabályok, amelyeket a Mezőgazdasági és Halászati Tanács elfogadott – közölte Nagy István agrárminiszter Luxembourgban az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint.

 • Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

 • Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az Erzsébet-táborok, idén nyáron mintegy harmincezer gyermek nyaralhat Zánkán – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.