2019. június 19., szerda
Gyárfás

Egyéb Érd

Rajzpályázat diákoknak

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére a Szepes Gyula Művelődési Központ rajzpályázatot hirdet 6–18 éves diákoknak. A készítendő pályaművek témái szabadon megválaszthatók: bemutathatják a szabadságharc eseményeit, ábrázolhatják az akkori események alakjait, és azt is, hogy mit jelent ma számukra a szabadság.

Nemcsak a témakör, hanem a technika is önkéntesen választható. A pályamunkák A/4-es vagy A/3-as méretben készíthetők. Fontos, hogy a rajzok készítője a kép hátoldalán tüntesse fel nevét, életkorát, lakcímét, a kép címét és az elkészítés technikáját. A pályázat kiírói azt is kérik, hogy aki valamelyik iskolán keresztül küld be pályamunkát, írja be az iskola nevét, az osztályt és a felkészítő tanár nevét.


A múlt évi pályázat néhány díjazott rajza

A három korcsoportban – 6–10, 11–14 és 15–18 évesek – beérkező pályamunkákat szakmai zsűri értékeli, javasolja kiállításra és díjazásra. Beadási határidő 2019. március 4., addig kell a rajzokat eljuttatni a művelődési központba, Varga Katalin nevére.

A pályamunkák kiállításának megnyitója és a pályázat eredményhirdetése március 13-án 15 órakor lesz a Szepes Gyula Művelődési Központban (Alsó u. 9.) A kiállítás április 2-ig tekinthető meg. Bővebb információ a [email protected] e-mail-címen, illetve a 23/365-490/112 telefonszámon kérhető.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek