2019. november 11., hétfő
Márton

Extra

Réka: A lelkem egy része apukámmal halt meg

Rubint Réka még teljesíteni tudta édesapja utolsó kívánságát, és a tilalom ellenére meglátogathatta őt a kórházban. A 70 éves szívbeteg Imre bácsi elbúcsúzott a szeretteitől, és azt kérte Schobert Norbitól, hogy mindig vigyázzon Rékára, mert ő a legféltettebb kincse. A fitneszedző megható szavakkal emlékezett az édesapjára, aki múlt héten hunyt el. 

fotó: Facebook

„Mindig hittem a csodákban, az energiák, a szívet-lelket összekötő kapocs erejében. A Jóisten kegyes hatalmában és segítségében. Most is ez történt! Látogatási tilalom volt a kórházban, de édesapám kérte, hogy valamilyen módon jussunk be. Egy szabálykövető, agrármérnök ember volt világ életében, és tudtam, hogy ennek a kérésnek nyomós oka van. Engedéllyel bemehettünk. Édesapám évek óta szívproblémával küzdött, ugyanazon az osztályon, ahol Norbiért imádkoztam évekkel ezelőtt. Az életéért küzdő, a halál torkából már többször is visszatért édesapám elköszönt. Azt kérte, hogy vigyük ki a kórteremből, mert szeretne méltón búcsúzni. Ült a tolószékben, fogtuk egymás kezét úgy, mint mindig. Ő összegezte a számomra felfoghatatlant, és arra kérte Norbit: »Mindig vigyázz rá, mert ő az én legféltettebb kincsem«” – írta közösségi oldalán Réka, aki úgy érzi,  édesapjával a lelke egy része is meghalt.


„A te döntésed, hogy mikor lépsz ki a testi fájdalmakból!” – súgtam a fülébe a legfájóbb szavakat. Tudtam, hogy a lelke így fog megnyugodni, az én lelkem egy része pedig örökre vele halni. (…) Mindent megtettem, hogy élhessen, és ő is mindent megtett! Annyira  szerettem és annyira akartam, hogy éljen! Nem csak én, ő  is! Hálás vagyok a sorsnak, hogy ott lehettem vele és mellette, hogy felkészülhettem az elképzelhetetlenre!” – tette hozzá Schobert Norbi felesége.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek