2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Külföld

Rekordösszeget költött tavaly bevándorlásra a Soros-birodalom

Számos érdekesség derül ki az Open Society Foundations 2018-as költségvetéséből, amit nem rég tettek közzé. A Soros Alapítvány tavaly elérte az 1 milliárd dollár költést világszerte, ami rekordnak számít.

Érdekes az is, hogy egy év alatt megduplázták a migrációs ügyekre szánt kiadásokat az álfilantróp alapítványánál. Ennyit arról, hogy nem létezik Soros-terv. További érdekesség, hogy az OSF saját dokumentumaiban is “Soros György terveként” emlegeti a spekuláns 2016-ban közzétett migrációs javaslatait. Az is érdekes, hogy a szervezet Magyarországon tíz év alatt meghatszorozta a költéseit. Az OSF honlapján elrejtve elérhetőek olyan kimutatások is, amelyek egyes országokra, kontinensekre bontva tartalmazzák a birodalom kiadásait, valamint azokat a pontokat is, amikre a legbüszkébbek az adott ország tekintetében. Nagy meglepetésre persze nem kell számítani: majdnem mindenhol kiemelik a migráció iparivá tétele és a migránsok jogainak védelme érdekében tett gáláns cselekedeteiket – írja az Origo.


A lap beszámolója szerint a kiadások megemelkedésének fő oka az lehet, hogy a szervezetet és annak politikai-gazdasági disznóságai egyre több országban kerülnek napfényre, így a bevándorláspárti spekuláns is ellentámadásba lépett, és még erőteljesebben, még több pénz és álcivil katona bevetésével igyekszik áterőltetni a korlátlan bevándorlás politikáját.

A szervezet emelkedő költségeivel párhuzamosan emelkedik a migrációs politikára szánt összeg is, így jól látszik, hogy a Soros-birodalom igen komolyan veszi a bevándorlás ipari szintre emelését, és Európa etnikai átrajzolását a gyakorlatban is.


Míg 2017-ben „csak” 34,4 millió dollárt költött ilyen célokra a szervezet, 2018-ban már 63,3 millió dollárt. Tehát olyannyira létezik a Soros-terv, és olyan szinten veszélyben érzi ennek megvalósulását a spekuláns, hogy érdemesnek találta megduplázni a költségvetés erre kiadott összegét – számol be az Origo.

A portál arról is ír, hogy bár a hazai ellenzék évek óta arról beszél, hogy nem létezik olyan, hogy „Soros-terv”, ilyet a spekuláns soha nem mondott, az Open Society a saját dokumentumaiban is így nevezi Soros 2016-ban kijelentett vérlázító, és Európát romba dönteni szándékozó javaslatait.  Több helyen a jelenlegi költségvetésben „the plan announced by George Soros” néven hivatkoznak a Soros által az Európai Uniónak és a Bizottságnak tollba mondott pontjaira. Hát erről ennyit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.

  • Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Az anarchista “black blocs” (Fekete blokk) csoportokhoz tartozó szélsőségesek incidenseket kezdeményeztek szombaton Párizsban az éghajlat védelmében rendezett felvonuláson, a rendőrség a tüntetőket elhatárolódásra kérte a rendbontóktól, miközben a város más pontjain olyan kormányellenes sárgamellényes tiltakozókat állítottak elő, akik tiltott helyszíneken próbáltak meg gyülekezni.