EUR: 317,87 Ft
CHF: 280,22 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Rita Ora összetöri a férfiak szívét

Rita Ora óriási rajongótábora nem csupán tehetsége, de dögös külseje miatt is egyre csak gyarapszik. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy összejött a Csodálatos Pókember című film sztárjával, Andrew Garfielddal, aki hosszú hónapok óta ostromolja.

Decemberben még kézen fogva látták őket, néhány hete azonban állítólag Rita szakított, mert unatkozott Andrew mellett. Más források pedig azt mondják, David Beckham fia, Brooklyn az énekesnő hiánya miatt néz egyre gyakrabban a pohár fenekére, mert a szülei eltiltották tőle. A 28 éves Ritát tavaly a legszexisebb énekesnő díjával jutalmazták egy internetes szavazáson, idén pedig már több felkérést kapott, hogy fehérneműket reklámozzon.


Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.