EUR: 334,60 Ft
CHF: 304,30 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Extra

Saját sírhelyére bukkant Soma

Spitzer Gyöngyi, alias Soma Mamagésa mélyen hisz a lélekvándorlásban, több előző életbeli élményére is tisztán emlékszik. A spirituális tanító a Lokálnak elárulta: egyszer eltévedt Angliában, és végül abban a temetőben kötött ki, ahol a XVIII. századi testét helyezték örök nyugalomra.

– Négy évvel ezelőtt kitaláltuk a londoni barátnőmmel, hogy elutazunk Cornwallba. Autóval mentünk, és megbolondult a GPS, levitt minket egy kis mellékútra, végül egy nagyon szép régi temetőben kötöttünk ki, amely tele volt XVII., XVIII. századi sírokkal. Amint beléptem a sírkert kapuján, leesett, hogy én itt vagyok eltemetve. Lepörgött előttem az akkori életem, amelyben egy korát megelőző szociológusféle férfi voltam, aki azt tanulmányozta, hogy a különböző rangú emberek hogyan reagálnak az élet alapvető helyzeteire, kríziseire – emlékezett vissza Soma, akinek nem ez volt az egyetlen lélekvándorlással kapcsolatos élménye. Két-három évvel ezelőtt például egy családi üdülésen jött rá, hogy férjével, Gyurival már előző életükben is együtt voltak.


– Ráckevén kávézgattunk a gyerekekkel és a férjemmel, majd úgy döntöttem, hogy kimegyek rágyújtani egy cigarettára. Ott, a belső udvarban jött egy emlékbetörésem arról, hogy anno ebben a kisvárosban éltem gyógyítóként. Arra is tisztán emlékszem, hogy a férjem az első együttlétünkkor teherbe ejtett, a gyerekkel viszont egyedül maradtam, mert őt elvitték a háborúba. Később nem is lett új párkapcsolatom, csak néhány egyéjszakás kalandom, amikor részegen is tudtam szexelni. Ez viszont csak testi öröm volt, kötődni már nem tudtam senkihez, mert hiányzott a párom, aki az előző életemben is Gyuri volt. Mióta erre rájöttem, sokkal jobban megbecsülöm az együtt töltött időt, és hálás vagyok azért, hogy most már nem kell egymástól távol lennünk, és közösen nevelhetjük a gyerekeinket – magyarázta a spirituális tanító, aki sok más elfoglaltsága mellett
hamarosan az ÉnEgyetemen is tart majd egy nőnapi előadást az öntudatra ébredésről.

(Fotó: Mészáros Diána)

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek