EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,93 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Schwarzenegger: Andy Vajna akcióhős volt

Több százan gyűltek össze csütörtök délelőtt a Fiumei úti sírkertben, hogy végső búcsút vegyenek Andy Vajnától. A magyar filmügyi kormánybiztos egyik legjobb barátja, Arnold Schwarzenegger búcsúbeszédet is mondott a gyászszertartáson. – Andy Vajna nem csak akciófilmeket készített, maga is akcióhős volt – mondta a hollywoodi híresség.

A család kérésére az egybegyűltek egy szál fehér rózsával vagy szivarral búcsúztak Vajnától. Orbán Viktor miniszterelnök is egy szivarral tisztelgett barátja előtt. Schwarzenegger előbb megcsókolta a szivart, majd Vajna fotója mellé helyezte. Vajna Tímea, a filmmogul özvegye könnyeivel küszködve, édesanyjába karolva lépett férje sírjához, hogy búcsút vegyen tőle. Majd egy szürke dobozt engedett le a sírba, amelyben feltehetően Vajna kedvenc szivarjai lehettek. Szemmel láthatóan nagyon megviselte férje halála, a sírnál pár pillanatra az ereje is elhagyta, és térdre rogyott.


Fotó: Cser Dániel

 

 Fotó: Cser Dániel

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.