2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb Érd

Sikeresek a deltások

Győztes röplabdameccsek Érden és idegenben

Az új év első bajnoki fordulóiban különböző helyszíneken – más-más korosztályban – sorozatosan győzelmet arattak az érdi Delta sportegyesület röplabdázói. Az U15-ös korosztályosok Dunakeszin a hazaiakat 3:0-ra, majd az MTK-t 3:2-re győzték le.


A fiú U19-es együttes Pécsen vendégszerepelt, a Dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Ifjúsági Bajnokságban. Az utánpótlás-versenysorozat első fordulóiban a MAFC gárdája ellen 3:0, a TFSE UMSZKI ellen pedig 3:1 arányban győzedelmeskedtek. Ennek köszönhetően a Delta a tabellán kilenc ponttal, három győzelemmel és egy vereséggel, a második helyet foglalja el, és csupán egy ponttal marad le az első helyezett Malévtól.

Az érdi Delta utánpótlás csapatai

Az NB II-es női röplabda-bajnokság második szakaszának második játéknapján az érdi Delta RSE a pécsi horvát iskola csapatánál három szettben, 25:19, 25:13 és 25:12 arányban bizonyult jobbnak. Dömötör-Mátrai Beáta tanítványainak ehhez alig több mint egy órára volt szükségük.

Dömötör-Mátrai Beáta vezető edző (középen) eligazítást tart a felnőtt csapatnak
Fotók: Delta RSE Érd

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a női röplabda NB II-nek ez a versenyszakasza már az NB I-es klubok 21 éven aluli utánpótláscsapatai nélkül folytatódik. A Delta a Közép csoport alapszakaszát a harmadik helyen zárta, és további hat együttes társaságában vágott neki a második szakasznak. Itt játszották első meccsüket, a pécsiek ellen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek