2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

Sikeresen megműtötték a sziámi ikreket

A két és fél éves Rabia és Rukia sikeresen átesett a speciális, magyar tervezésű szövettágító implantátumrendszer beültetésén, amit dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány alapítója vezetett.

Az operációt január 25-én, a Semmelweis Egyetemen, az egyetem munkatársainak közreműködésével végezték el. Az ikrek jól vannak, és már elhagyhatták a klinikát. A speciális plasztikai sebészeti beavatkozás a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikrek szétválasztó műtétsorozatának második fázisa volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a mai parlamenti munka, amely során szóba került az ellenzéki képviselők elfogadhatatlan viselkedése miatt szükséges a házszabály módosítás is, de a családvédelmi akcióterv sikerességéről is beszéltek.

 • Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban – jelentette ki a pénzügyminiszter a Magyar Nemzetnek. Az  interjúban Varga Mihály azt mondta, hogy a kormány már hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásához.